Bedrijfsfotografie

Zichtbaarheid is belangrijker dan ooit

Social media, website, nieuwsbrief; ze zijn belangrijker dan ooit. Zo kun je makkelijk communiceren met je (potentiële) klant. Goede bedrijfsfotografie is een middel om klanten een “kijkje in de keuken” te geven en een mooie kans om betrokkenheid te creëren. Beeld laat namelijk zien hoe het er aan toe gaat in je bedrijf en is daarnaast een waardevolle ondersteuning bij tekst. De eerste indruk kan maar één keer gemaakt worden!

Door mijn journalistieke stijl van fotografie ontstaat er een fotoreportage die een realistische weergave geeft van een bedrijfsevenement of -proces. Ik ben gespecialiseerd in ongedwongen journalistieke fotografie. Zo worden bedrijfsfoto’s dynamisch en levendig.

Wanneer je foto’s van je bedrijf laat maken is het belangrijk je eigen bedrijfsdoelstelling helder te hebben. Wil je daar een handje bij geholpen worden? Ik werk nauw samen met een online marketing bureau. Op deze wijze is het mogelijk om alle benodigde kennis en producten onder één dak af te nemen. Uiteraard wordt er tijdens dit proces rekening gehouden met je persoonlijke wensen. Bijvoorbeeld wanneer je een bepaalde belichting of aspect ratio vereist.

Vraag nu een offerte aan voor bijvoorbeeld een bedrijfsevenement, voor personeelsfoto’s, een interne bedrijfsreportage of een redactionele bedrijfsfoto.

Ik ben gespecialiseerd in ongedwongen journalistieke fotografie. Zo worden bedrijfsfoto’s dynamisch en levendig.

Contact

Heb je nog vragen of wat dan ook? Je kunt me bellen, whatsappen of mailen. Of vul hieronder het contactformulier in en dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.