Trouwfotografie

Puurheid

De één trouwt groots met toeters en bellen, de ander klein en intiem. Of het nou groot is of klein; die echte puurheid in gevoel, liefde, emotie en samenhorigheid, maakt voor mij een trouwdag onvergetelijk. Die is vrijwel overal te voelen. Aan mij de eer om dit vast te mogen leggen.

Al zo’n 14 jaar lang fotografeer ik huwelijken en  juist het maken van die blijvende herinneringen is iets dat nooit verveelt. Dat ongrijpbare. Dat gevoel. Die ene blik. Die liefde….Vanuit een heerlijke relaxte sfeer weet ik te vangen wat je voor altijd in je hart wilt bewaren.

Tijdloos, puur en met prachtig lichtgebruik weet ik op een journalistieke manier vast te leggen wat soms binnen 1 tel weer verdwenen is. Ik geef me echt 100%. Aan mijn stijl van trouwfotografie kun je zien dat ik soms op een nèt wat andere manier deze momenten vastleg. Dat zit ‘m in compositie, gebruik van licht ( lichtgevoelige lenzen) en standpunten. Maar ook omdat ik graag dingen open laat. De ruimte geef.

Ik ben sociaal en weet als geen ander hoe belangrijk het is om bijzondere, emotionele en liefdevolle momenten in je leven op een creatieve en unieke manier vast te pakken en nooit meer los te laten. Vol passie en vertrouwen, maar vooral echt!

Graag leer ik jullie kennen, zodat ik op de bruiloft direct kan inspelen op alles wat zich aandient en datgene vastleggen wat voor jullie belangrijk is.

Wie zijn jullie?

Tijdloos, puur en met prachtig lichtgebruik weet ik op een journalistieke manier vast te leggen wat soms binnen 1 tel weer verdwenen is. Ik geef me echt 100%

Contact

Wil je een afspraak inplannen om kennis te maken en om jullie huwelijk met mij te bespreken of heb je nog vragen? Dan kun je mij bellen, whatsappen of mailen. Of vul hieronder het contactformulier in dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.