Over Dave

Ik ben Dave Weij

Ik begon mijn carrière als fotograaf in 2011 maar de interesse in fotografie was er al veel langer. In 2005 zat ik namelijk met een groepje mensen op het strand, waaronder een dame die een studie volgde aan de fotovakschool. De persoon in kwestie had haar professionele camera mee en ook daar weer werd mijn interesse bevestigd: ‘Ik wil dit ook!’. Nog de volgende dag kocht ik mijn eerste echte professionele camera.

Inmiddels heb ik mij gespecialiseerd in o.a. trouwreportages. Al heel wat bruiloften heb ik vast mogen leggen, in zowel binnen- als buitenland en nog steeds is het een avontuur waarin ik elke keer weer mooie dingen ontdek.

Nog altijd voelt het als een voorrecht om herinneringen te creëren voor bruidsparen. Een trouwreportage kan het beste omschreven worden als tijdloos, puur, romantisch maar toch ook wel krachtig, maar vooral onvervalste emotie. Het is echt!

Naast mijn trouwreportages, heeft de liefde voor fotografie zich verder ontwikkeld. Je kunt bij mij terecht portret, zwangerschap, bedrijfs- en afscheidsfotografie. Afhankelijk van het soort opdracht, kan mijn stijl variëren. Soms romantisch en licht. Soms rauw en doeltreffend.

Tot snel?

Afhankelijk van het soort opdracht, kan mijn stijl variëren. Soms romantisch en licht. Soms rauw en doeltreffend.