Zwangerschapsshoot

Een bijzondere periode

Misschien ben je in verwachting van jullie eerste kindje of wordt er iemand in jullie gezin grote zus of broer. Hoe dan ook, iedere zwangerschap is een bijzondere periode. Met een mooie en stoere zwangerschapsshoot leggen we samen deze herinnering vast op beeld.

Mijn zwangerschapsfotografie uit zich vaak in drie stijlen: intrigerende zwart-wit foto’s, wat zachtere romantische lichte beelden, maar ook donkere en krachtige foto’s met veel contrast. Tijdens de shoot begeleid ik je persoonlijk en ik fotografeer je in verschillende poses en stijlen indien mogelijk. We kunnen de foto’s van jou alleen, samen met je partner en/of samen met kinderen maken. Net wat jouw wensen zijn! De foto’s zijn het mooist als je tussen de 32-36 weken zwanger bent.

Samen spreken we af waar de zwangerschapsshoot plaats gaat vinden. Dit kan bijvoorbeeld een mooie buitenlocatie zijn of juist bij jullie thuis op bijvoorbeeld de slaap- of woonkamer. Natuurlijk is het ook mogelijk om in de studio te fotograferen met verschillende achtergronden. Hebben jullie zelf foto’s gevonden (op bijvoorbeeld Pinterest) die je erg mooi vindt? Dan zie ik die graag, zodat we samen hier een eigen interpretatie aan kunnen geven.

De shoot duurt gemiddeld 1,5 uur en we doen alleen datgene waar jij je prettig bij voelt. Natuurlijk is het ook mogelijk om een keer van outfit te veranderen zodat we verschillende stijlen kunnen creëren samen. Achteraf ontvang je, afhankelijk van je gekozen pakket, een x aantal beelden naar keuze. Professioneel bewerkt en in hoge resolutie.

Geboortefotografie

Een bevalling is een zeer intiem moment. Eén die je niet met iedereen wilt delen. Maar ook is het één van de mooiste momenten uit jullie leven die je zelf door het moment vaak niet zo vastgelegd krijgt als dat je eigenlijk zou willen. Graag neem ik deze foto’s voor jullie uit handen en leg ik alle bijzonderen momenten voor jullie vast door middel van geboortefotografie. Geboortefotografie laat vooral emotie, schoonheid en intimiteit zien.

Hoe dit alles in zijn werk gaat leg ik jullie graag uit door middel van een persoonlijk gesprek.

Tijdens de shoot begeleid ik je persoonlijk en we fotograferen in verschillende poses en stijlen indien mogelijk.

Contact

Heb je vragen of wil je een zwangerschapsshoot boeken? je kunt me bellen, whatsappen of mailen. Of vul hieronder het contactformulier in en dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.

Menu