Love Collection Shoot (zwangerschap)

Een bijzondere periode

Misschien ben je in verwachting van jullie eerste kindje of wordt er iemand in jullie gezin grote zus of broer. Hoe dan ook, iedere zwangerschap is een bijzondere periode. Met een mooie en stoere zwangerschapsshoot tijdens de ‘Love Collection Shoot’ leggen we samen deze herinnering vast op beeld.

Mijn zwangerschapsfotografie uit zich vaak in drie stijlen: intrigerende zwart-wit foto’s, wat zachtere romantische lichte beelden, maar ook donkere en krachtige foto’s met veel contrast. Tijdens de shoot begeleid ik je persoonlijk en ik fotografeer je in verschillende poses en stijlen indien mogelijk. We kunnen de foto’s van jou alleen, samen met je partner en/of samen met kinderen maken. Net wat jouw wensen zijn! De foto’s zijn het mooist als je tussen de 32-35 weken zwanger bent.

Samen spreken we af waar de zwangerschapsshoot plaats gaat vinden. Dit gebeurd veelal in de studio. Hier maken we gebruik van verschillende achtergronden en tevens is het mogelijk om je om te kleden en te gaan voor kledingwissels. Wil je toch liever shooten op een buitenlocatie of juist bij jullie thuis? Óók dit is uiteraard mogelijk. Hebben jullie zelf foto’s gevonden (op bijvoorbeeld Pinterest) die je erg mooi vindt? Dan zie ik die graag, zodat we hier samen een eigen interpretatie aan kunnen geven.

De shoot duurt gemiddeld 1,5 uur en we doen alleen datgene waar jij je prettig bij voelt.  Achteraf ontvang je, afhankelijk van je gekozen pakket, een x aantal beelden naar keuze. Professioneel bewerkt en in hoge resolutie.

Geboortefotografie

Een bevalling is een zeer intiem moment. Eén die je niet met iedereen wilt delen. Maar ook is het één van de mooiste momenten uit jullie leven die je zelf door het moment vaak niet zo vastgelegd krijgt als dat je eigenlijk zou willen. Graag neem ik deze foto’s voor jullie uit handen en leg ik alle bijzonderen momenten voor jullie vast door middel van geboortefotografie. Geboortefotografie laat vooral emotie, schoonheid en intimiteit zien.

Hoe dit alles in zijn werk gaat leg ik jullie graag uit door middel van een persoonlijk gesprek.

Tijdens de shoot begeleid ik je persoonlijk en we fotograferen in verschillende poses en stijlen indien mogelijk.

Contact

Heb je vragen of wil je een zwangerschapsshoot boeken? je kunt me bellen, whatsappen of mailen. Of vul hieronder het contactformulier in en dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.