Reviews

Wat klanten zeggen…

Dave is een fantastische fotograaf die al meerdere bijzondere gebeurtenissen bij ons heeft vastgelegd. Onze trouwdag was de meest recente; het contact met Dave verloopt soepel en fijn. Hij had oog voor onze wensen en ideeën en is zelf ook super creatief. Op de dag zelf was hij een heerlijke toevoeging; qua fotograaf en qua persoon zelf. De foto's zijn prachtig en wij genieten nog steeds na bij het zien van de foto's.
Geschreven door: Renate en Martijn
We hebben een geweldige dag gehad met Dave! Vanaf het eerste moment leuk en ontspannen contact, de trouwdag zelf verliep ook top. Geweldige foto’s waar we heel veel complimenten op hebben gekregen. Houdt veel rekening met je wensen en eigen ideeën maar heeft zef ook veel input. Creatieve wildebras en dat vonden wij hartstikke leuk. Echt helemaal super!
Geschreven door: Malu
Eigenlijk hoef je deze recensie niet te lezen, maar pak je telefoon en bel Dave op. Dan weet je meteen genoeg. Ok, dan toch de recensie als je nog niet overtuigd was: Dave maakt fantastische trouwfoto's! En daar blijft het niet bij. Dave is een hele aardige gozer die de longen uit zijn lijf rent, creatief is en gevoel heeft voor zijn vak. Hij mist geen moment en zorgt ervoor dat je je altijd op jouw gemak voelt. Super snelle levering na afloop van de trouwdag en het resultaat liegt er niet om. Heb je nou nog niet gebeld? Doe nou. DOE NOU!
Geschreven door: Paul
Dave is een super-enthousiaste en fijne gast. Hij is enorm op de achtergrond tijdens de dag, wat fijn is, maar laat duidelijk van zich horen als het perfecte shot even gemaakt moet worden. En...hij rent de benen uit zijn lijf zodat hij alle belangrijke en spontane beelden vast wet te leggen. We hebben echt genoten van de 'samenwerking' en de mooie, memorabele foto's. Hij heeft een goed oog voor net even dat andere perspectief, waarom we sowieso voor Dave kozen. En ook onze kids voelden zich op hun gemak tijdens de shoot.
Geschreven door: Els Schipper
Topfotograaf! Betrouwbaar, vriendelijk, mensenkennis, ontzettend creatief, oog voor detail en maakt de juiste foto op het juiste moment. Absoluut niet storend aanwezig en maakt foto's die bij je passen. Alweer 7 jaar terug dat hij foto's maakte van ons huwelijk, maar nog altijd heel gelukkig mee!! Heeft daarna ook nog op andere momenten voor ons gefotografeerd (uitvaart, new born) en zo fijn dat je dat weer dezelfde persoon hebt die weet wat je wilt en leuk vindt.
Geschreven door: Martijn en Jolanda

Top fotograaf! Maakt er een feestje van en maakt prachtige foto's!

Geschreven door: Wendy
Het is echt de beste fotograaf die we ons konden wensen! Hij was er precies op de juiste momenten, schoot de mooiste plaatjes en is ook uniek in zijn stijl! De dag na de bruiloft overleed mijn opa, er was 1 moment geweest die dag dat ik met mijn opa was en daar is de meest prachtige foto ooit uit voortgekomen. Ook verzorgde dave de foto voor de rouwkaart, op zijn vrije zondag kosteloos en wel. En als ik een verzoekje had of een idee, dan reageerde hij hier meteen op en speelde er op in. Ik had geen betere fotograaf kunnen wensen en raad dave bij iedereen aan!
Geschreven door: Richelle
Fantastische fotograaf! Je hebt het niet door dat hij aanwezig is en hij maakt foto's van de mooiste momenten. Echt een aanrader!
Geschreven door: Dianne en Maarten de Vries
Dave is een man met hart voor zijn vak, heeft een groot hart voor de mensen waar hij mee werkt, is creatief, assertief, innovatief en weet vooral díe momenten te vangen, die je zullen bijblijven. Geeft aanwijzingen wanneer dat gewenst is en is ook nog eens super snel in zn topkwaliteit nabewerkingen. Een echte aanrader dus!
Geschreven door: Vincent en Marlies Gerits
Dave is een super fotograaf. Hij maakt prachtige foto’s die goed het gevoel en de sfeer van de dag weergeven. Tijdens de dag merk je niks van zijn aanwezigheid en hierdoor krijg je prachtige ontspannen foto’s Hij is erg flexibel, denkt met je mee zodat je prachtige foto’s van je trouwdag hebt.
Geschreven door: Chris & Nathalie
Dave is een man met hart voor zijn vak, maar nog meer voor de mens die hij vastlegt. Onze foto's weergeven precies wat ik onze dag gevoeld heb. Mooi als de liefde voor je vak, ook zo voelbaar is!
Geschreven door: Ilse
Dave is echt een topper. Fijne vent en erg gezellig. Luistert naar je wensen maar komt ook met eigen ideeen. Hij heeft onze dag onvergetelijk vastgelegd.
Geschreven door: Anoniem
Wij hebben heel bewust voor Dave Weij Fotografie gekozen. We kennen Dave al langer en wilden geen statische trouwreportage, maar een verslag in foto's "Street Style" die echt het moment pakten zonder kunstmatig te hoeven poseren. Dat is meer dan goed gelukt. Dave was aanwezig, maar begaf zich onder de gasten zonder in de weg te lopen. De beelden zijn spat zuiver en we kijken nog regelmatig terug in het prachtige boek dat hij voor ons gemaakt heeft. Zo beleven we de ceremonie, het diner en het feest weer opnieuw en krijgen we de lach weer op ons gezicht. Absolute aanrader!
Geschreven door: Franka en Rogier
Dave is een echte aanrader! geweldige kerel, relaxed, spontaan en een top fotograaf. Hij wist ons op ons gemak te stellen en we hadden meer het gevoel dat we er een gast bij hadden. Het resultaat was fantastisch, een reëel beeld oog voor detail.. al met al foto's om van te genieten de rest van ons leven! Nogmaals Thanxx Dave! Martijn en Laura
Geschreven door: Laura van Bronkhorst
Dave is een op en top enthousiaste Fotograaf. Wij zijn in de zomer van 2015 in Zuid-Frankrijk getrouwd. Hij heeft onze hele dag schitterend vastgelegd in de "Franse" setting zoals wij deze vooraf voor ogen hadden. Hij is zeer geduldig, en zijn passie en betrokkenheid om de meest waardevolle momenten vast te leggen is overduidelijk. Onze bijzondere dag hebben wij vastgelegd in een schitterend trouwboek welke wij met Dave met zorg hebben samengesteld. Op deze manier kunnen wij nog geregeld onze huwelijksdag in het heerlijk Zuid-Frankrijk herbeleven!
Geschreven door: Ralph & Lindy
Een stralende glimlach op het gezicht van de bruid, een traan over de wang van de bruidegom, de blik tussen de getuigen en het bruidspaar, trotse (schoon)ouders die stralend van hun nieuw-getrouwde kinderen genieten... Zomaar wat details die Dave vast heeft weten te leggen op foto. Wat voor ons een onvergetelijke en prachtige dag is geweest heeft Dave exact weten te vertalen op beeld en heel mooi samengevat in een fantastisch album. Tijdens de intieme familie momenten heb ik Dave niet gehoord of gezien maar ook deze momenten zijn goed en sfeervol vastgelegd en dit bewijst, naar mijn mening, exact de professionaliteit van een goede (trouw)fotograaf. Daarnaast op de momenten dat het mogelijk was kon Dave zich ook prima mengen tussen onze gasten waardoor ook de ontspannen sfeer en spontane foto's goed zijn vertegenwoordigd. In plaats van alleen een fotograaf erbij op deze dag hebben wij er een extra gast bij gehad. Dave had alle geduld met ons, de gasten en ook met de kleinere kinderen weet Dave heel goed om te gaan. De shoot met alleen het bruidspaar was ook te gek. Nadat wij zelf een aantal locaties en beoogde sfeer hadden aangegeven kwam Dave met meerdere opties en zeer creatieve ideeën waar wij dankbaar gebruik van hebben gemaakt. Uiteindelijk zouden deze foto's niet misstaan in een glossy of luxe fashion vakbladen en dit is exact wat wij voor ogen hadden. Kortom, wil je een fotograaf die de hele dag overal bij kan zijn zonder dat je er een ongemakkelijk gevoel bij hebt. Iemand die jouw wensen voorop stelt en deze aanvult met praktische tips en creatieve "out of the box" ideeën dan is Dave de fotograaf die je moet hebben!
Geschreven door: Boudewijn
Wij zijn super blij met Dave Weij als onze trouwfotograaf. Hij is heel prettig in de omgang waardoor iedereen zich op zijn gemak voelt, ook de bruidegom die normaliter niet zo van de camera houdt en ook alle gasten. De mooiste, grappigste maar ook de emotionele momenten zijn allemaal prachtig vast gelegd. Er is veel verscheidenheid en niets is saai. We krijgen enorm positieve reacties van iedereen. Hij heeft zoveel fantastische foto's gemaakt dat het moeilijkste uiteindelijk is om te kiezen welke we gaan uitvergroten voor aan de muur; ik kan ons hele huis er wel mee behangen.
Geschreven door: Leonieke Wokke
Dave is zonder twijfel de beste bruidsfotograaf die je je kunt wensen. Zijn foto's zijn van uitzonderlijke kwaliteit, zowel technisch als qua compositie. Hij heeft een goed oog voor bijzondere momenten en barst van de creatieve ideeën, zodat je er ook zeker van kunt zijn datjouw reportage echt uniek is. Minstens zo belangrijk: Dave is een ontzettend leuke gast. Zeer professioneel, maar dat betekent natuurlijk niet dat er niet gelachen mag worden tijdens de shoot. Hij zorgt er voor dat je je direct op je gemak voelt en dat zie je uiteraard terug in het eindresultaat. Ook de feedback van onze gasten was lovend, hij bewoog zich makkelijk tussen het gemêleerde gezelschap en wist de mooiste platen van ze te schieten. Over Dave z'n arbeidsethos ook niets dan lof. Terwijl wij nog op de dansvloer stonden, ontvingen we al een eerste selectie van prachtige foto's, wow! Ik kan iedereen Dave dan ook van harte aanbevelen.
Geschreven door: Matthijs
Tijdens onze kennismaking kwam Dave met alle informatie waardoor we gelijk wisten waar we aan toe waren. Dave is erg flexibel, denkt mee en doet goeie suggesties over binnen en buiten locaties wanneer hij een beeld heeft over het bruidspaar en zij zoals in ons geval geen idee hadden over waar we foto's wilde maken. Dave maakt zeer mooie foto's, is erg prettig om mee te werken, en je merkt niet eens dat hij er is. Zijn specialiteit zijn de "momentjes" zoals hij ze noemt. Net even de lach of traan van de moeder van de bruid, de omhelzing van vrienden wanneer ze elkaar ontmoeten op de speciale dag. Ik kan deze fotograaf dan ook zeer aanraden!
Geschreven door: Niels de Waard
Dave weij maakt echt super mooie en gave foto's en heeft kijk om speciale momenten vast te leggen!! Hij doet zijn werk heel goed en je merkt niet eens dat hij aanwezig is. Echt een aanrader!!
Geschreven door: Nina