Trouwalbums

Ieder album is uniek

Al jullie beelden verdienen het om mooi gepresenteerd te worden. Een trouwalbum geeft jullie beelden namelijk allure. Dave Weij Fotografie werkt dan ook samen met Konpoli. Een ambachtelijk atelier gevestigd Griekenland, Thessaloniki.

Alle luxe albums en bewaarboxen worden met de hand gemaakt (zie video onderaan de pagina) en mede daardoor zijn de mogelijkheden eindeloos. Van robuust echt leer tot mooi en sjiek linnen. Van een persoonlijke UV print , tot een unieke embossing. Alles is mogelijk. Daarnaast zijn alle albums lay-flat waardoor de pagina’s helemaal plat open liggen en zorgen voor een indrukwekkend en panoramisch effect. Tevens zitten er tussen de pagina’s 1 mm dik pvc zodat jullie album net zo vlak blijft als dat jullie deze ooit binnen kregen.

De opmaak van de trouwalbums kenmerkt zich door eenvoud op een stijlvolle wijze. Dave Weij Fotografie houdt dan ook tijdens het ontwerp rekening met al jullie wensen die we vooraf hebben besproken in de studio. Zo kunnen jullie o.a. aangeven welke foto’s jullie graag in jullie album willen zien.

Ieder album is dus uniek. Net als jullie trouwdag.

Nieuwsgierig?

Hieronder een video impressie van het mooie proces van de handgemaakte albums en bewaarboxen.

Nieuwsgierig?

Hieronder een video impressie van het mooie proces van de handgemaakte albums en bewaarboxen.