Portret

De kracht, de eerlijkheid

Een portret is veel meer dan alleen een foto. Een goed portret kan de essentie weergeven van jou als persoon. De kracht, de eerlijkheid. Een goed portret is een uitstekende manier om jou te presenteren. Een mooi portret is voor de mensen om je heen een manier om je te zien zoals je bent in jouw kracht en persoonlijkheid, ongedwongen en echt uit het leven gegrepen.

Een portret kan van jou alleen gefotografeerd worden of juist samen met je partner, of samen met je gezin. Een gezin is namelijk iets dat continu verandert. Het is daarom mooi om de verschillende fases in jullie leven te laten vastleggen.

Mijn portretfotografie bied ik aan in twee stijlen ook wel shoots genoemd: De ‘Fine art/Painting Portrait Shoot’ en de Love Collection Shoot. Beide verschillen enorm van stijl en werkwijze. Hier even een korte uitleg:

Tijdens de ‘Fine Art/Painting Portrait Shoot’ gaan we samen echt even opzoek naar de ziel van de persoon die voor de lens staat. Echt even connectie maken want het draait echt om de essentie van het model. Intrigerende, verstillende, schilderachtige beelden die een tijdloos karakter hebben. Samen maken we echt een kunstwerk dat vol trots aan de muur mag hangen.

De ‘Love Collection Shoot’ is daarentegen een shoot met een wat losser karakter. Veelal glamoureuze beelden vol kleur, contrast, vrolijkheid maar ook wel wat kracht in de poses en uitstraling.  Een shoot die veelal wordt gekozen bij gezinsfotografie, zwangerschapsfotografie, newbornfotografie etc.

Voor welke shoot men ook kiest; ik begeleid je/jullie persoonlijk en samen gaan we opzoek naar het juiste resultaat! Tevens spreken we af waar de shoot zal gaan plaatsvinden maar eigenlijk gebeurd dit bijna altijd in mijn studio maar uiteraard is het ook mogelijk om bijvoorbeeld te gaan shooten op een toffe locatie of juist bij jullie thuis denkend aan newborn.

Een portret is veel meer dan alleen een foto. Een goed portret kan de essentie weergeven van jou als persoon. De kracht, de eerlijkheid.

Contact

Heb je vragen of wil je een portretshoot boeken? je kunt me bellen, whatsappen of mailen. Of vul hieronder het contactformulier in en dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.