Portret

De kracht, de eerlijkheid

Een portret is veel meer dan alleen een foto. Een goed portret kan de essentie weergeven van jou als persoon. De kracht, de eerlijkheid. Een goed portret is een uitstekende manier om jou te presenteren. Een mooi portret is voor de mensen om je heen een manier om je te zien zoals je bent in jouw kracht en persoonlijkheid, ongedwongen en echt uit het leven gegrepen.

Een portret kan van jou alleen gefotografeerd worden of juist samen met je partner, of samen met je gezin. Een gezin is namelijk iets dat continu verandert. Het is daarom mooi om de verschillende fases in jullie leven te laten vastleggen.

Mijn portretfotografie uit zich vaak in drie stijlen: intrigerende zwart-wit foto’s, wat zachtere lichte beelden maar ook donkere en krachtige foto’s met veel contrast. Dit laatste geldt overigens ook voor mijn ‘vrije werk‘. Door de harde contrasten en door de manier van fotograferen zijn mijn portretten soms confronterend, omdat ik dan onverhuld de emotionele toestand van een geportretteerde toon.

Tijdens de portretshoot begeleid ik je persoonlijk en gaan we samen opzoek naar de juiste stijl. Tevens spreken we af waar de portretshoot zal gaan plaatsvinden. Dit kan bijvoorbeeld op een toffe locatie zijn of juist bij je thuis. Natuurlijk is het ook mogelijk om in de studio te fotograferen met verschillende achtergronden.

Een portret is veel meer dan alleen een foto. Een goed portret kan de essentie weergeven van jou als persoon. De kracht, de eerlijkheid.

Contact

Heb je vragen of wil je een portretshoot boeken? je kunt me bellen, whatsappen of mailen. Of vul hieronder het contactformulier in en dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.

Menu